Webløsninger

webløsninger i wordpress

CMS Webløsninger fra 3395,- Inkl. blog og SEO pakke.

Vi vil udvikle en webløsning til din virksomhed, der gør det så nemt som muligt for mennesker at interagere med dig. For at sige det enkelt, “funktionalitet” er, hvad din hjemmeside gør, mens “usability” er om at gøre det så let og brugervenlig som muligt. Hjemmesider kan have en mangfoldighed af forskellige features og funktioner. Vi vil kun anbefale dem, der er klart relevante for din virksomhed formål og behov hos dine kunder. Vi designer og udvikler websites, webshops, web apps og mobil apps.

Vi mener, at funktionalitet og brugervenlighed er de to vigtigste faktorer i dit investeringsafkast. Mere end noget andet, de har indflydelse på hvordan dit website fungerer.  Desuden bygger vi din hjemmeside med WordPress, der tager sig af det meste af sin funktionalitet og brugervenlighed, efter at vi overdrage den til dig. Der er indbygget en seo pakke og i vores løsninger så det er nemt for søgemaskinerne og dine brugere. (søgemaskineoptimering)

Er din webløsning mobil klar?

Vores webløsninger virker også med iphone 5 og Ipad. Husk der er et svimlende beløb af mobile produkter til rådighed for forbrugeren i 2012. Dette betyder, at dine webløsninger skal være lydhøre over for flere forskellige synsvinkler og sociale medier. Det er vi eksperter til. læs mere om mobil webløsninger

Ring og hør nærmere om vores webløsninger på tlf. +45 31 700 404

For at se nogle eksempler på sites og deres funktionalitet, se vores portfolio side.