Webløsninger 2011

On July 22nd, 2011, posted in: Blog by 0 Comment

Webdesign og udvikling

Der er en tynd linje mellem design og udvikling, i disse dage er den gennemsnitlige internet bruger mere krævende. Alt skønhed, uden substans, bliver kedeligt efter et stykke tid. Hvis dit eneste mål er at imponere et fællesskab af andre designere med din prangende design, vil du finde dig selv hurtigt under højvande. 2011 er ikke om skønhed, det handler om funktion. Trends for dette nye år og kommende årtier er lydhøre design, konstant forbindelse og virtual reality.

Den bedste designer er i stand til at skabe et miljø, som betager og fanger brugeren til det sted, hvor han ikke ønsker at finde på at trykke på‘Tilbage’ knappen. Flere elementer kommer sammen for at skabe en sådan eventyrland: harmonisk farveskema, intuitivt design, let tilgængelig information og hurtig respons. Men i 2011 skal dit design kæmpe med smart phones, netbooks, tabletter og lignende. Er du klar?

Er din Webløsning Mobile klar?


Smartphones, iPads, netbooks, der er et svimlende beløb af mobile produkter til rådighed for forbrugeren i 2011. Dette betyder, at dine webløsninger skal være lydhøre over for flere forskellige synsvinkler og sociale medier.
Oprettelse af en mobil webløsning er ikke blot at fjerne klokker og fløjter fra dit design. Dette kan skabe en ledig og upersonlig design. Selvom det ikke er umuligt, er destillation af det magiske fra din originale design til en ren gengivelse af dit brand! Heldigvis kan teknologien hurtigt fjerne denne byrde.
Med hjælp fra CSS4, har mobile webdesign taget et stort spring fremad (mere om dette senere). Et af de vigtigste fremskridt er, at du kan designe en helt webløsning og tillade din kodning i overensstemmelse med brugerens visning.

Day Triphala Purchase pills buy steroids Next Online Online less …
http://annualsalute.com/wp-content/list/Celebrex.html – celebrex celecoxib capsules 200mg
degrees F). If you miss a dose of this medicine, take it as soon as possible. Do
buy propecia at walgreens
vehicles. You may be buying prescription drugs online through a national
http://wifient.com/order-propecia-online-without-prescription – how much does propecia cost at walmart
Online Pharmacy Best Prices Buy Avodart 0.5 Mg Pills Cheap. Men’s Health.
selling generic versions of top-selling pharmaceutical products bought from …
lasix no doctor no prescription
http://www.pixado.com/buy-zoloft-prescription – what is generic for zoloft
http://miningoptimization.com/health/Nolvadex.html – how much clomid and nolvadex for pct
price. … The pill of Generic Viagra should be consumed only one time in a day.
http://classifieds.sunexpressnews.com/buy-propecia-online-no-prescription.html – Propecia With No Prescription
5mg propecia hair loss
is zoloft a prescription drug
Buy Zopiclone, Diazepam, Imovan, Limovan, Valium online. No prescription
Antibiotics. Antibiotics, Shipping Policy, Guaranteed Shipping.
zyprexa bipolar disorder
http://annualsalute.com/wp-content/list/Diflucan.html – buy diflucan cheap no prescription
buy lasix water pills online
Dental Whitening, Amex, General Health, Sleeping Aid.

Det kan være fristende at nøjes med at oprette en dedikeret mobil webløsning, men det kan ikke længere opfylder publikum behov. Stigende grad af mobile lokaliteter omfatter muligheden for at besøge det oprindelige websted. Hvis du ikke tilbyder denne mulighed, eller hvis dit oprindelige websted ikke er optimeret til mobile standarder, er du simpelthen ikke klar til 2011. Vi forudser, at smartphones vil udkonkurrere den personlige computer i år. Derfor må du sikre dit design for at imødekomme denne efterspørgsel.

Fokuserer på dine kunder

Som webdesigner skal du kigge efter flere måder at tiltrække brugere og udsigterne til deres websteder og generere forretning på nettet, personalisering fremstår som en vigtig del i af at styre web-oplevelsen for de besøgende – og levere en god forretningsværdi. Web Typografi kommer til at nå nogle nye højder i 2011-2012. JQuery, Mootools samt CSS4 udvikler sig og når nye niveauer af kvalitet og ‘interaktivitet’. Alt synes at bevæge sig frem til større elementer, der fokuserer opmærksomheden.

Hvis du ikke har checket CSS4 og HTML5 ud endnu (som http://www.12thi.com ), bør du virkelig kigge på det, fordi de vil ændre den måde, du designer og koder på. Du kan drage fordel af de nye funktioner til at skabe renere og mere effektiv layout.

3 ting før du udvikler din hjemmeside

Din virksomheds hjemmeside er dit vigtigste markedsføringsværktøj. Derfor bør din øverste prioritet være at finde et ordenligt webbureau, der kan producere den kaliber af hjemmeside, som du ønsker. Men før du vælger et firma, bør du først overveje følgende ting: 
Hvad specifikt er du på udkig efter hvad er din markedsførings mål for din hjemmeside ‘Hvilke funktionaliteter skal man kunne se “Hvilke forbedringer vil du se over dit eksisterende site brainstorm alle de funktioner og funktionaliteter, du gerne vil have indarbejdet i dit nye websted. Denne proces vil hjælpe dig med at kommunikere dine behov til at udvikle virksomheden, så de kan give et nøjagtigt tilbud til dine kunder.

Betyder udseendet noget?

Den grafiske brugergrænseflade, eller “skin” af hjemmesiden, kun udgør omkring 10 – 20% af den samlede struktur. Content Management System (CMS) er faktisk den største del af strukturen, og det skal være stabilt, stærk og kan tilpasses til at levere høj ydeevne. Så når virksomhederne evaluerer din hjemmeside har du brug for at afgøre, om CMS, skal bruges til at opbygge din hjemmeside. Reklamezonen kan stærkt anbefale WordPress cms som platform.

Hvilken type virksomhed skal jeg bruge?

Der er to typer af design virksomheder derude: web specialiserede og ikke web specialiseret. Hver af disse virksomheder er i stand til at udvikle en webløsning, men hver enkel bureau gør det på hver sin måde.
En web specialiseret virksomhed vil have kundetilpassede produkter og tjenester designet til at opfylde dine behov og ønsker. Disse virksomheder vil kræve meget lidt retning fra dig, når du opbygger din hjemmeside.
Det modsatte er tilfældet for ikke-web specialiserede firmaer. Fordi disse virksomheder kender ikke din branche, de vil bruge flere retninger fra dig om, hvordan man opbygger infrastrukturen i din hjemmeside. Du bliver nødt til at uddanne dem på dine ønsker og behov på lokaliteten, og hvilken funktionalitet du har brug for.
Nu hvor du har kigget på dine styrker og regnede ud, hvad du leder efter er det tid til at interviewe potentielle virksomheder. held og lykke.


[top]
Leave a Reply