Webdesign

Wordpress webløsninger

Vores webløsninger er baseret på WordPress, med focus på brugervenlighed, webdesign og søgemaskineoptimering.

Et godt webdesign er en fin blanding af god programering og kreativitet. At tage denne observation i betragtning, har vi hældt hver en dråbe af erfaring og dygtighed i at mestre kunsten i at bygge professionelle, elegante og intuitive hjemmesider. Reklamezonen har til formål at forbedre webdesign på sådan en måde, at trafikken stiger, og brugerne konverterer mere effektivt, og vender tilbage.

Professionelt webdesign

Vores webdesignere begynder en grundig research og analyse af din mission, målgruppe og dine konkurrenter. Vores webdesigners hensigt vil være at designe omkring formålet og indholdet af din hjemmeside, v tilbyder brugerdefinerede webdesign som giver troværdighed og vigtigst af alt, opfylder dine behov.
Men hjemmesider er ikke vores eneste kompetence, vi skaber også corporate identity , logo design og flash design. Vores problemfri projektudførelse proces og fremragende kundeservice at igangsætning på ny eller redesigne en brise.

WordPress

startede sit liv som en blogging platform, men har udviklet sig. Bloggen funktionalitet er bedre end nogensinde og tillader gennemførelsen af ​​masser cool widgets og plugin til at bruge sammen med dine sociale medie værktøjer som Twitter, Facebook osv. For større markedsføring rækkevidde. Blogging er et effektivt værktøj til at få din hjemmeside frem på.

Fra en søgemaskine perspektiv er det en SEO drøm. Dette er fordi det er et letvægts CMS system der giver dig fuld kontrol over din Meta, indhold og URL-struktur med mulighed for at tilføje sektioner sider og indlæg. Din hjemmeside infrastruktur er kernen til succes for din virksomhed og kan bringe massive ændringer i din online skæbne.

læs mere om fordele ved WordPress

browserkompabilitet på din hjemmeside

Vi tilbyder browserkompatibilitet på alle de store browsere til dine hjemmesider. Gennem Browser kompatibilitet du kan vise dine kvaliteter og indhold til dine besøgende på en effektiv måde, så besøgende ikke føler de har nogen problemer med at kontakte din virksomhed.

Iphone 5. venligt design

Vores CMS systemer er også optimerede til at være Iphone venligt, hvilket betyder at brugeren kan skifte mellem den normale version og en smartphone kompatibel version af din hjemmeside med et klik.

[top]