Visitkort Design

Visitkort er ikke blot en måde at få dine oplysninger på tværs af netværket, de er også store afsætnings værktøjer. Oprettelse af unikke visitkort er en måde at gøre et indtryk på og blive husket.

Visitkortet

I dag kan flere og flere mennesker ikke forestille sig deres liv uden at bruge visitkort. Og der er intet overraskende i det, fordi personlige visitkort er praktiske, små, og de er nemme at få og bruge. Så hvis du stadig ikke har et personlige visitkort er det på høje tid at få det!

Visitkort er et lille kort, der har en persons navn eller logo på, samt adresse, telefonnummer og e-mail-adresse på det selskab, han eller hun arbejder for. Men hvad er mere vigtigt, visitkort er det første indtryk, du gør på en kunde. Så det er vigtigt, at du skal have en markant og unik visitkort, så for at bevise dig selv til at være værd at møde igen. For at indse og gør betydningen af dit personlige korts indtryk til fulde, tager hensyn til, at omkring 90% af personlige visitkort, der smides væk, bare lige efter de blev modtaget. Vil du virkelig ønsker at bruge dine penge på papirkurven? Hvis ikke, lære de vigtigste principper, hvordan man får folk interesseret i, hvad der er skrevet på dit personlige kort. Her er de:

Visitkort løsninger & spørgsmål

Hver forretningsmand har et personligt kort, og dette giver uundgåelige visitkort konkurrence. For dit kort ikke at fare vild blandt hundredvis af andre afleveres til en kunde, sørg for at det har en markant og imponerende design. Prøv at finde inspiration hos Reklamezonen så er du sikker på det ikke vil blive smidt væk, du er også sikker på at efterlade et professionelt og positivt indtryk med alle potentielle kunder og investorer, du møder. Få lidt inspiration

En ordentlig visitkort  design er et samlet billede af din personlige kort, der skaber det første indtryk på en kunde. Det er ikke mindre vigtig, men at få folk interesseret i de oplysninger, de læser på dit visitkort. Folk er tiltrukket af gennemskuelige og klare oplysninger som er bekvemt placeret på dit visitkort. se også vores metal visitkort som er en solid visitkort løsning. Du kan bestille en gratis prøve her: Bestil gratis prøve på metal visitkort

Visitkort Oplysninger

Læg så mange oplysninger om dit kort som muligt, men altid give plads for modtageren til at gøre notater på kortet. Tilskynde notatskrivning ved at inkludere et sted på kortet, mærket “noter.” Hvis alle dine nødvendige oplysninger ikke passer komfortabelt (og læseligt) på forsiden, skal du bruge bagsiden af kortet. Også overveje en bi-fold eller tri-fold brochure kort.
Herunder en masse oplysninger betyder ikke nødvendigvis at skulle bruge en masse ord. Hvis dit firmanavn er klar og informativ taglines eller anden forklaring kan ikke være nødvendig. Brug korte punkttegn type sætninger i stedet for lange sætninger.
Hvis alt hvad du ønsker at sætte på kortet ikke passer komfortabelt og smukt, redigere teksten ikke bare skrumpe skriftstørrelse. Se vores visitkort cases

Visuel identitet

Er det overordnede indtryk af en organisation, som ventes internt og eksternt via brevpapir, brochurer, visitkort, reklamer, skiltning, bilreklamer, bygninger, receptionsområder osv. En logotype ofte udgør en vigtig del af en visuel identitet, men det er kun en del.

En professionelt forvaltet visuel identitet: støtter og projekter institutionelle samhørighed og effektivitet; adskiller sig fra andre organisationer letter opbygningen af omdømme gennem foreningen af resultater og værdier for organisationen, og letter konsekvens i centrale områder af design.

ReklameZonens visuelle identitet management system, som er karakteriseret ved rækken af valgmuligheder og skøn tillades inden for det, er blevet vedtaget af ledelsen efter bemyndigelse fra Rådet. Systemet styres af dygtige grafiker og Web afdelingen er den strategiske udvikling direktoratet.

ReklameZonen forbeholder sig altid retten til at producere ekstra eksemplarer af produkter, bestilt hos os, til brug som f.eks. referencer, prøve eksempler til kunder, billede materiale til vores hjemmeside m.m. Ved bestilling accepterer man disse vilkår.