Søgemaskineoptimering

Er du synlig på nettet?

Blot en teknisk fejl kan være årsagen til at du er placeret på side syv i stedet for side et i søgemaskinerne. Det er her vi kommer ind i billedet.

En flot præsentabelt web design og al øvrig SEO kan være nytteløst, hvis hjemmesiden ikke er søgemaskinevenlig i sin tekniskeopbygning og struktur, og derfor ikke bliver fundet, når brugerne søger. Som et professionelt online markedsførings bureau går vi i dybden med dit website og undersøger dens struktur.

SEO agent Michael Pedersen

Højt i søgemaskinerne
Det er altid vores mål at få vores kunder på den første eller anden side af søgemaskinens resultatsider for deres største søgeord. Husk at  85% af alle internet surfere finder hvad de søger i søgemaskinerne og katalogerne.

Søgemaskineoptimering handler om at sikre, at dem, der søger online efter de løsninger eller produkter, du tilbyder, er i stand til at finde dit websted. Der er ingen mening i at have en smuk og funktionel hjemmeside, hvis ingen nogensinde kommer til at se den.  

Effektive SEO metoder
Vi fokuserer på naturlige og etiske SEO metoder. Vores første prioritet er en høj kvalitet, læsebar og brugervenlig hjemmeside. Vi vil aldrig beskæftige os med tvivlsom SEO teknikker, fordi vi mener, at de er helt unødvendig og kan skade din hjemmeside i stedet for at hjælpe den.

Vil du vide mere om søgemaskineoptimering så kontakt en af vores SEO experter på tlf. 31 700 404

Søgeordsanalyse

  • Vi prioriterer søgeord og kategoriserer ift.
  • Søgeordsvalg er baseret på statistisk materiale.
  • Udarbejdelse af relevante søgeordssætninger.

seo

SEO analyse

  • Vi analyserer jeres  største konkurrenter
  • Vi analyserer jeres egen side.
  • Vi fremsender en SEO rapport hver måned det første år.

Øvrige SEO tiltag

“Er du grundig i arbejdet med at identificere din målgruppes søgeord, kan du i den grad skille dig ud fra mængden og gøre det endnu bedre end mange af dine konkurrenter”
Vi tilmelder siden dmoz.

sitmaps