Om Plastik PVC Visitkort

Mange muligheder

Vores plastik, PVC visitkort er fremstillet af materialer i bedste kvalitet. Disse visitkort kan med det store udvalg af farve muligheder og materialer, give os mulighed for at producere smukke detaljerede design. Dit visitkort kan fås i Og i næsten hvilket som helst design, med tryk på begge sider, translucent farve, fire-farve tryk, magnetstrimmel etc.

Husk at du kan få ideer til udformningen af dit visitkort under inspiration eller se mere om priser og de forskellige muligheder under menupunktet Plastik Visitkort

Design Service

Når du bestiller dit metal visitkort gennem ReklameZonen kan du vælge at drage fordel af vores berømte grafiske design færdigheder. Vi vil være glade for at være med i processen og skabe dit unikke metalvisitkort. Selvfølgelig, hvis du foretrækker at levere dit eget materiale, er det også OK. Vi gennemgår alt materiale vi får ind fra dig, for at sikre kvaliteten og det uden beregning naturligvis. Vi designer dit visitkort for dig for kun kr. 345,- Vi har mange års erfaring i at designe kreative og stilfulde layout til plast & metal visitkort, samt standard papir visitkort, brevpapir, flyers og brochurer. Og vi detager gerne i skabelsen af dit design. Vi vil altid præsenterer dig for et digitalt layout på PDF, til korrektur og godkendelse, så du kan se nøjagtig hvordan det færdige produkt vil se ud. Derfra kan vi lave ændringer baseret på din feedback, indtil vi når et punkt, hvor du er 100% tilfreds med designet. Når vi har din godkendelse, sætter vi dit produkt eller metal/plastik visitkort i produktion.

Dokumentation og design manual for translucent, transparent og frosted visitkort

 Download PDF-dokumentation er tilgængelig her med henblik på at give grafiske designere praktiske råd om de begrænsninger, der er forbundet med at designe translucente plastik visitkort. Har du yderligere spørgsmål, ser vi gerne du kontakter os. 

Dokumentation og design manual for fuldfarve plastik visitkort

 Download PDF-dokumentation er tilgængelig her med henblik på at give grafiske designere praktiske råd om de begrænsninger, der er forbundet med at designe metal visitkort. Har du yderligere spørgsmål, ser vi gerne du kontakter os. 

Dokumentation og design manual for metal visitkort

Download PDF-dokumentation er tilgængelig her med henblik på at give grafiske designere praktiske råd om de begrænsninger, der er forbundet med at designe metal visitkort. Har du yderligere spørgsmål, ser vi gerne du kontakter os. 

ReklameZonen forbeholder sig altid retten til at producere ekstra eksemplarer af produkter, bestilt hos os, til brug som f.eks. referencer, prøve eksempler til kunder, billede materiale til vores hjemmeside m.m. Ved bestilling accepterer man disse vilkår.