Logo design

On April 16th, 2011, posted in: Blog by 0 Comment

logo og brand identitets

Du har sikkert hørt, at folk køber varer og tjenesteydelser fra folk de kender, kan lide eller har tillid til. Og som jeg har gjort, har du sikkert spekuleret over, hvordan du kan skabe mere af denne “Know-Like-Trust” faktor i din forretnings forbindelser. Billeder er bundet til vores følelser i kraftfulde måder, så strategisk ved hjælp af dit logo og brand identitets materialer (visitkort, brevpapir, brochurer, hjemmeside, osv.) til at håndhæve denne forbindelse er en rigtig god idé.

logoets mange attributter

Et logo identitet indeholder mange af de attributter, som bidrager til “Know-Like-Trust” faktor, på følgende måder:

Kender – Et kreativt udformede sæt materialer vil få dig til at skille sig ud inden for dit område. Symbolsk konstrueret materialer, hvor grafikken er designet til at kommunikere og fortælle din historie, kan føre til, at udsigtens følelse af, at de forstår, hvem du er og hvad du gør, hjælper dem til at danne en forbindelse med dig og din virksomhed.

Gennem den konsekvente gentagen brug af et logo understøtter de visuelle elementer i dit marketingmateriale, folk vil føle som om de “kender” dig og din virksomhed, selvom du aldrig har mødt dem ansigt til ansigt.

Ligesom – Hvis man ser på en virksomheds materialer, og du kan lide deres udseende, ville du sikkert finde det lettere at kunne lide både virksomheds ejeren og har lyst til at gøre forretninger med dem. Et logo med et ikon knyttet til dit firma navn, kan også gøre at din virksomhed virker mere imødekommende, venlig og sjov. Cartoon logoer er yderst effektive i denne egenskab, men ikke hensigtsmæssigt for alle erhverv.
Du kan også skabe en følelse af kompatibilitet gennem klar information i din designet materialer, både i den type oplysninger, du giver og den måde, at det er lagt ud på og præsenteret. Mennesker kan lide at læse tekst, der er ligetil og godt skrevet.

Brand identitet

Trust – En høj kvalitet, professionelt trykt brand identitet kan gøre det mere attraktivt at kigge på, der er etableret, og varige. Professionelle materialer kan også give en stemning af integritet til din virksomhed. Hvis dine materialer ser poleret ud og sat godt sammen, få folk til at tro, at arbejde sammen med dig vil blive tilsvarende behageligt.
Med alle disse faktorer sat sammen, vil give dig og din virksomhed større troværdighed, som får folk til at stole på dig med flere og større projekter.

få lidt inspiration hos os eller kontakt os så vi kan udvikle og designe et professionelt logo til din virksomhed.
Logo inspiration og logo design.


[top]
Leave a Reply