Iværksætter web

CMS Website – kun kr. 5895,-

Design af din hjemmeside,
logo + 100 stk. papir visitkort.

Forside + 5 menuer, sider,
som vi sætter op for dig.

Professionel hjemmeside

Trods prisen får du en gennemført, professionel og fremtidssikret hjemmeside, der inkluderer mange søgeoptimering/metatags muligheder
og dermed er let at finde for Google og andre søgemaskiner.

Du bestemmer layoutet

Du kan med det samme vælge hvilket layout din nye hjemmeside skal have. Og selvfølgelig kan kan du ændre billeder mv. på din egen side.
Inkluderet i alle layouts er et enkelt og godt redigerings system (CMS) som du let kan udforme din nye hjemmeside med. Det er lidt ligesom at bruge Word!

Du kan selv rette i hjemmesiden

CMS, som betyder Content Management System eller “administrationssystem” er et udtryk for, at indholdet på din hjemmeside er opdaterbar og administrerbar – du kan altså logge ind i baggrunden for din hjemmeside og styrer dit indhold, tekst, menuer, undermenuer, billeder, gallerier og alt hvad der kan tænkes til mindste detalje.

CMS Webshop – fra kun kr. 7895,-

Design af din webshop,
logo + 250 stk. visitkort.

Forside + 10 menuer, sider,
varer, som vi sætter op for dig.

Indbygget søgeoptimering

Der medfølger automatisk søgeoptimering i alle vores løsninger og det betyder du automatisk vil opnå en relativt god placering og dermed vil være lettere at finde og mere synlig, når folk søger på ord i f.eks. google som har relevans med din hjemmesides indhold eller dine virkeområder. Vores løsninger indsætter automatisk metatags og definerer disse ud fra de mest relevante ord din hjemmeside indeholder. Vores løsninger udfører endvidere automatiske link i dit indhold, permalinks og ordstatistikker. Udover det tilmelder vi altid din side til mindst et linkkatalog. Sagt med andre ord, hos os får du gennemført arbejde, høj kvalitet og meget mere for pengene.

Du har fuld kontrol over indholdet

Når du køber en hjemmeside hos ReklameZonen får du altid et CMS – administrationsområde med, så du har fuld kontrol over indholdet på din side. “Indhold” dækker hos ReklameZonen både over tekst og billeder. Billeder er en meget central del af en hjemmeside, og det er derfor nødvendigt, at brugeren kan benytte præcis de billeder, som ønskes. Du kan principielt have lige så mange billeder, du ønsker på en side, og du har fuld adgang til at lægge nye billeder ind som det passer dig.

Internet gjort let

Ved bestilling af en hjemmeside hos får du altid hjælp, råd og vejledning til benyttelse af administrationssystemet. Det er dog meget simpelt, og de fleste vil derfor hurtigt finde ud af, hvordan det bruges.