Iphone 5 funktioner

On June 20th, 2011, posted in: Blog by 0 Comment

Iphone 5 overgår alt

Enhver, der siger Android-baserede mobiltelefoner vil være i stand til at konkurrere med den nye iPhone 5 er helt forkert på den. De vil ikke engang komme tæt på de muligheder, der tilbydes i den nye iPhone, når den kommer ud.

Hvis du overvejer at købe iPhone 4, vil du være bedre stillet ved at vente på iPhone 5 i stedet. Her er nogle af de forventede funktioner:

Den nye iPhone 5 er forventes at have Face Recognition Security, så du ikke behøver at bekymre sig om andre mennesker stjæler din telefon og forsøger at bruge det … Det vil sige, medmindre de stjæler dit ansigt også. (Har nogen set Face Off?) haha.

Iphone 5 funktioner

-Video Chat på et 4G-netværk i stedet for en langsom 3G 
-Meget pænere overordnede organ design af telefonen. Den kommer til at blive endnu tyndere og har en skinnende sort overflade.
-Splintfri og ridsfri skærm.
-Den laveste model vil komme med 32G af plads og 64g af hukommelse. Jeg vil være i stand til at gemme hele min computer på den laveste model af iPhone-5. jubii for mig.
-Længere batterilevetid – Op til 14 timers taletid på 3G og 7 timer på 4G. Med 14 timers tale med mine venner, jeg vil kun have 10 timer til at sove = (
-HD Audio – Kvaliteten af ​​lyd kommer til at være ekstra sprød og lækker.
-Indbygget GPS – Du får aldrig tabt eller er nødt til at hente en af ​​disse dumme GPS-apps.Hvor meget vil den nye iPhone 5 koste?

Jeg kan ikke spekulere på det, men jeg har tænkt mig at antage, at det vil koste dig lidt over 4500 kr. Den er helt sikkert det værd og jeg kan næsten ikke vente på, at den komme ud.


[top]
Leave a Reply