En unik artikel! undgå…

On February 21st, 2011, posted in: Blog by 0 Comment

Brug Spinning Software til at undgå Duplicate Content

Der er så mange plugins og software programmer til at spinde dine artikler og tekst. Jeg bruger Den bedste Spinner, som er et stort program, og forvandler en enkelt artikel i et vilkårligt antal unikke artikler hurtigt og nemt.

Google slår ned på Duplicate Content

Kopieret indhold er emnet for mange SEO samtaler. Søgemaskinerne straffer kopieret indhold i et omfang, men et nylig Google blog-indlæg har anført, at straffen er mindre skadeligt end mange anser.

Det kopierede indhold straf er primært designet til at sikre, at søgemaskinen resultater er ikke bare side efter side, der viser præcis de samme sidens indhold. Som sådan kan det stadig være til skade for effektiviteten af nogle af dine sider. Denne artikel er en sammenfatning og forklaring af Googles blog-indlæg – behændigt Beskæftiger sig med Dubler indhold.

Hvad er og hvad der ikke Duplicate Content?

En stor del af kopieret indhold debatten har altid været spørgsmålet om, hvad der er og hvad der ikke anses for at være kopieret indhold. Google beskriver det som værende:

“… Store blokke af indhold inden for eller på tværs af domæner, der enten er helt matche andet indhold eller er mærkbart lignende.”

Måske er den vigtigste del af dette citat er det første ord “substantielle”. Et eller to ord, eller endda som i tilfælde ovenfor, en moderat citat taget fra den side af en anden hjemmeside ikke anses som værende kopieret indhold. Faktisk går post på at gentage, at netop det punkt, hvorefter, som eksempler, oversættelser og citater ikke ville blive betragtet overlappe.

Det kopierede indhold Penalty

Det mest slående del af stillingen påpeger, at Google forstår, at der virkelig er levedygtige anvendelser af kopieret indhold. De angivne eksempel er udgivelsen af “almindelige” og “printer” versioner af sider eller artikler.

I disse tilfælde, hvor Google algoritmer kan ikke finde nogen onde hensigter til at manipulere søgemaskinerne, vil de listen og rang kun én side. Det betyder, at mens en sanktion slags anvendes til én side, er det langt mere tilgivende end mange tror.

Aktivering af søgealgoritmer til at bestemme siden til rang og siden at ignorere kunne være farlige i bedste fald. I nogle tilfælde, for eksempel når genudgiver gratis webstedsindhold der er lidt du kan gøre for at kontrollere, om din side er rangeret eller om kilden siden er rangeret.

I tilfælde af printeren og regelmæssig sider, dog kan du (og bør) bruge robots.txt fil eller noindex Meta tag for at instruere søgemaskinen edderkop.

Flere hårde straffe findes

Selv om det kan synes som Google tager ikke kopieret indhold så alvorligt, som mange først troede, kan de gennemføre hele webstedet sanktioner, hvor det er relevant. Hvis den algoritme bestemmer, at duplikere indholdet anvendes på en måde at manipulere med søgemaskinerne eller vildlede besøgende så Google kan de “foretage de fornødne justeringer ved indeksering og indplacering af de steder, der er involveret”.

Det mest sandsynlige udfald

Generelt er den eneste sanktion, dit websted er sandsynligt, at pådrage sig, er, at den side, der indeholder kopieret indhold ikke vil blive placeret. Du kan også opleve, at hvis du har to sider, der indeholder de samme oplysninger, så Google rangerer den, du anser for at være mindre vigtige ignorerer den anden.

Konklusion

Brugen af gratis hjemmeside indhold taget fra villige hjemmesider er ofte blevet brugt som en måde at befolke steder. Det giver god information og webmastere er i stand til at opfange indhold, der er interessant for deres læser. Naturligvis, hvis siden ikke er blevet rangeret på grund af kopieret indhold filteret så betyder det ikke nogen fordel i form af søgemaskine ranking, men det gør stadig give værdi for de besøgende.

Det kopierede indhold straf er ikke nødvendigvis det websted killer, at du først forestillet, men du bør sørge for at kontrollere de sider, der er rangeret og hvor du bruger kopieret indhold.

Fordelen ved at bruge spundet artikler er, at der er tusindvis af blogs, der bruger automatiserede software og plugins til at søge på artiklen mapper og befolke deres hjemmesider. Hvis du distribuerer den samme artikel til adskillige mapper og autoblog kan softwaren kun bruge en artikel en gang for at holde hjemmesiden unik (det er det største problem med kopieret indhold, der har samme artikel eller tekst publiceret på dit websted flere gange). Derfor, hvis du spinder en artikel, og skriv en unik version til hver mappe eller endda mutliple versioner til en mappe så det har en chance for at blive trukket ind og syndikerede adskillige gange og genererer mange flere backlinks.

Så hvis du ønsker at ranke godt og gør det med lethed så jeg foreslår, at du tager et kig på WP nem indhold og undgå kopieret indhold problemer.

pris på Spinning Software er 77$ køb her
http://addictivetext.com/empire/?uo-offer=wpecfab


[top]
Leave a Reply