Dit site har været oppe et stykke tid og er indekseret i søgemaskinerne. Dine placeringer stinker. Her er der nogle ting, du kan gøre for at forbedre din placering på søgemaskinerne

Forbedre din ranking på søgemaskinerne
Placering på søgemaskinerne er misforstået lidt. Er det godt nok at være i top 10, top 5 eller skal du være nummer 1?  Du skal absolut være på den første side af søgeresultaterne. For alle intensive formål, er der ikke meget forskel mellem at være placeret som nummer 11 og nummer 111. Få surfere vil gå ud over den første side af placeringer.

Jeg har ikke en anelse om, hvad dit websted ser ud. Alligevel er der nogle generelle spørgsmål, som jeg ser dukker op igen og igen med websteder, der har dårlige placeringer.

Det første spørgsmål at overveje er antallet af ord på siderne. Du har brug for mindst 250 ord på en side ellers kan søgemaskinerne godt springe let over dine produkter. Dette gælder især med Google. Hvis du sælger et produkt, skal du sørge for at sætte en lang beskrivelse.

På de fleste steder, er nøgleordene et rod. Du må ikke bare sætte tilfældige søgeord op. Brug et søgeord analyseværktøj som Word Tracker til at identificere de præcise sætninger, der anvendes af dine kundeemner. Når du har dine sætninger, så indarbejde dem i din meta tags og tekst på dine sider. Din virksomheds navn bør aldrig være i din meta tags. Den tilføjer intet til din placering indsats og faktisk skader dem ved at fortynde virkningen af ​​andre søgeord i meta tags.

Når du har fundet dine søgeordssætninger, skal du kun bruge én på hver side. Søgemaskinerne som er kortfattet, fokuseret tema på hver side. Opret en side for hver sætning og fokusere på denne sætning i hele siden. Hvis søgeordet sætning er “rejse til New York”, skal du ikke starte med at skrive om Californien.

Sandsynligvis 90 procent af de steder, vi ser på bruger de forkerte titler. Hvis din startside tekst starter med “Velkommen til …” du gør det forkert! Ingen søger på “Velkommen til …” Erstat denne tekst med din søgeordssætning. Ved hjælp af vores tidligere eksempel, burde det stå “Rejse til New York.”

I samråd med titlen, skal du sørge for at inkludere din søgeordssætning mindst én gang i dit første afsnit. De første 100 ord på siden er kritiske i at få placeringer. Dit søgeord sætning bør være i titlen og mindst én gang i det indledende afsnit.

Generering af links til dit websted er vigtigt. Links fortæller en søgemaskine, hvor relevant dit site er. Jo flere links fra andre sites, jo højere vil du ranke.

Håber det vil hjælpe dig med at forbedre din ranking på søgemaskinerne.

 

Kan også anbefale en artikel af Mikkel Demib, som er en dygtig søgemaskineekspert. www.demib.dk/linkbuilding-guide-513.html


[top]
Leave a Reply