loader image

Reklamezonen

SUPPORT: +45 31 700 404 – Åbent 10-16
DanishEnglishGermanSwedish

Faq

Bliv klogere på vores metalkort

Metal Visitkort

Mulighed for kodet/ukodet magnet-stribe, chip, stregkode, signatur-stribe, nummerering med mere.

Tykkelsen på metal visitkort er fra 0,20 mm – 1.00 mm. Andre tykkelser er tilgængelige på forespørgsel.

Vægten er 0,009 kg / 0,015 kg for standard målene.

Standard størrelse metalvisitkort er 85 x 54 mm, med afrundede hjørner. Andre størrelser er tilgængelige på forespørgsel.

Staffagefarver kan trykkes på én side eller begge sider af metal visitkortet.

Metal kort kan fås i metal, rusfrit stål, aluminium, kobber, messing, sølv- eller guldtekstureret og i næsten hvilket som helst design.

Formen på metal visitkortet kan være med afrundede hjørner eller andre ikke-standard former, så længe der ikke findes skarpe kanter.

Vores metal visitkort fås i tykkelsen 0,2-1.0 mm, med en vægt på 0,9g-0,12g stk. afhængig af tykkelsen. Andre tykkelser er tilgængelige på forespørgsel.
Metal kort kan fås i metal, rusfrit stål, aluminium, kobber, messing, sølv- eller guldtekstureret og i næsten hvilket som helst design.
Standard mål er 85 x 54mm, samme størrelse som et kreditkort. Men de kan skæres til enhver form (herunder uretmæssig ikke-rektangulære former), så længe formen bliver holdt indenfor ovenstående mål og som minimum med svagt afrundende hjørner (ingen skarpe kanter
Ja. Ved brug af Die Cut og så længe den brugerdefinerede form passer indenfor standard målet på 85mm x 55mm. På denne måde har du mulighed for at kunne lave små kort, skilte, tags, små figurer til gaveæsker m.m.
Ja. Vi vil med glæde hjælpe med at designe dine metalkort. Når vi har lavet designet, sender vi dig et layout til godkendelse og tilretter i samarbejde med dig til du er 100% tilfreds, før vi fortsætter til endelig produktion.

Vi kan arbejde med:

  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe InDesign
  • Quark Xpress
  • CorelDraw
  • EPS-filer
Når du har godkendt den digitale dokumentation, forbereder vi produktionen. I mellemtiden er vi sende dig betalingsoplysninger, hvor betalingen kan ske via faktura/konto overførsel. Når betalingen er modtaget vil vi på påbegynde produktionen af visitkortene. Produktionstiden er standard 10-12 dage + 1-2 dage til forsendelse.
Ja! Vi har mange internationale kunder og sender dine kort til dig ved hjælp International Post. På dagen dine kort forlade vores lokaler vil vi e-maile tracking nummer til dig, der vil give dig mulighed for at følge pakken. Typisk tager internationale forsendelser tager mellem 2-7 dage at nå frem til deres bestemmelsessted, alt efter hvor i verden de sendes til. Kontakt os gerne på + 45 31 700 404, hvis du har spørgsmål.
Styr på designet

Hvis du selv leverer designet til os, er der nogle krav der skal være på plads, for at vi kan producere dit visitkort.
Resultatet bliver optimalt, hvis du kan klargøre og levere din illustrationen i Illustrator eller CorelDraw-format og al tekst er konverteret til kurver. Hvis du er i tvivl om du har dine filer på den korrekte måde, så send os det du har, så tjekker vi alt igennem og hjælper dig bedst muligt.

For Windows & MACFil FormatDPIModel
Corel Draw*.cdr600 dpi eller højereCMYK
Photoshop (i lag)*.psd
Illustrator (outlined)*.ai
Adobe Acrobat (outlined)*.pdf
EPS (outlined)*.eps
Freehand*.fh10
Tiff*.tif

Mens du laver din illustration

Hvis du ønsker at din grafik skal gå til kanten af kortet, skal du sørge for grafikken er trukket ikke mindre end 3 mm udover kortets kant til beskæring. til oplysning er vores standard kortstørrelse for metal visitkort 85mm x 54mm.

Skrifttyper

Vedlæg alle printer-og skærmskrifttyper der bruges til at oprette din illustration. Det er kun positivt, hvis du kan konvertere alle typer til konturer/kurver.

Grafik

Vær sikker på at inkludere al grafik, når du sender din illustration til os. For at sikre kvaliteten, skal al grafik leveres som vektor grafik.

Design Service

Vi tilbyder design service til alle kunder, der ikke har mulighed for at lave og levere sit eget design. 

Når vi har haft dialog med dig og indsamlet den nødvendige information filer fra dig, sammensætter vores designteam et første udkast til korrektur.

Vi opretter et realistisk digitalt mockup, som viser hvordan kortet ville se ud, når det er produceret. Igennem processen justerer vi designet på kortet via den feedback vi modtager fra dig, indtil du er 100% tilfreds med layoutet på dine nye kort

Scroll til toppen

Log ind