FAQ – metalkort

FAQ

Bliv klogere på vores metalkort

Metal Visitkort

Mulighed for kodet/ukodet magnet-stribe, chip, stregkode, signatur-stribe, nummerering med mere.

Tykkelsen på metal visitkort er fra 0,20 mm – 1.00 mm. Andre tykkelser er tilgængelige på forespørgsel.

Vægten er 0,009 kg / 0,015 kg for standard målene.

Standard størrelse metalvisitkort er 85 x 54 mm, med afrundede hjørner. Andre størrelser er tilgængelige på forespørgsel.

Staffagefarver kan trykkes på én side eller begge sider af metal visitkortet.

Metal kort kan fås i metal, rusfrit stål, aluminium, kobber, messing, sølv- eller guldtekstureret og i næsten hvilket som helst design.

Formen på metal visitkortet kan være med afrundede hjørner eller andre ikke-standard former, så længe der ikke findes skarpe kanter.

Vores metal visitkort fås i tykkelsen 0,2-1.0 mm, med en vægt på 0,9g-0,12g stk. afhængig af tykkelsen. Andre tykkelser er tilgængelige på forespørgsel.

Metal kort kan fås i metal, rusfrit stål, aluminium, kobber, messing, sølv- eller guldtekstureret og i næsten hvilket som helst design.

Standard mål er 85 x 54mm, samme størrelse som et kreditkort. Men de kan skæres til enhver form (herunder uretmæssig ikke-rektangulære former), så længe formen bliver holdt indenfor ovenstående mål og som minimum med svagt afrundende hjørner (ingen skarpe kanter).

Ja. Ved brug af Die Cut og så længe den brugerdefinerede form passer indenfor standard målet på 85mm x 55mm. På denne måde har du mulighed for at kunne lave små kort, skilte, tags, små figurer til gaveæsker m.m.

Ja. Vi vil med glæde hjælpe med at designe dine metalkort. Når vi har lavet designet, sender vi dig et layout til godkendelse og tilretter i samarbejde med dig til du er 100% tilfreds, før vi fortsætter til endelig produktion.

Vi kan arbejde med:

  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe InDesign
  • Quark Xpress
  • CorelDraw
  • EPS-filer

Når du har godkendt den digitale dokumentation, forbereder vi produktionen. I mellemtiden er vi sende dig betalingsoplysninger, hvor betalingen kan ske via faktura/konto overførsel. Når betalingen er modtaget vil vi på påbegynde produktionen af visitkortene. Produktionstiden er standard 10-12 dage + 1-2 dage til forsendelse.

Ja! Vi har mange internationale kunder og sender dine kort til dig ved hjælp International Post. På dagen dine kort forlade vores lokaler vil vi e-maile tracking nummer til dig, der vil give dig mulighed for at følge pakken. Typisk tager internationale forsendelser tager mellem 2-7 dage at nå frem til deres bestemmelsessted, alt efter hvor i verden de sendes til. Kontakt os gerne på + 45 31 700 404, hvis du har spørgsmål.

Styr på designet

Hvis du selv leverer designet til os, er der nogle krav der skal være på plads, for at vi kan producere dit visitkort.
Resultatet bliver optimalt, hvis du kan klargøre og levere din illustrationen i Illustrator eller CorelDraw-format og al tekst er konverteret til kurver. Hvis du er i tvivl om du har dine filer på den korrekte måde, så send os det du har, så tjekker vi alt igennem og hjælper dig bedst muligt.

For Windows & MAC Fil Format DPI Model
Corel Draw *.cdr 600 dpi eller højere CMYK
Photoshop (i lag) *.psd
Illustrator (outlined) *.ai
Adobe Acrobat (outlined) *.pdf
EPS (outlined) *.eps
Freehand *.fh10
Tiff *.tif

Mens du laver din illustration

Hvis du ønsker at din grafik skal gå til kanten af kortet, skal du sørge for grafikken er trukket ikke mindre end 3 mm udover kortets kant til beskæring. til oplysning er vores standard kortstørrelse for metal visitkort 85mm x 54mm.

Skrifttyper

Vedlæg alle printer-og skærmskrifttyper der bruges til at oprette din illustration. Det er kun positivt, hvis du kan konvertere alle typer til konturer/kurver.

Grafik

Vær sikker på at inkludere al grafik, når du sender din illustration til os. For at sikre kvaliteten, skal al grafik leveres som vektor grafik.

 

RUSTFRIT STÅL

Vores metalkort bliver fremstillet af valset rustfrit stål. Resultatet er et fremragende høj-kvalitets produkt. Vi har mulighed for at lave kortet i præcist det design du ønsker. På grund af materialet i rustfrit stål, kan det klare hverdagens strabadser.

GENNEMSKÆRING & ÆTS

Ved hjælp af vores avancerede fotokemiske processer, kan vi med utrolig præcision ætse og skære stålet. Dette muliggør delikate mønstre, perforeringer og hulninger. Vi kan også lave gravering, med indlagt farve, for endnu større holdbarhed, end direkte tryk. Eller uden! Når vi ætser ind i metallet, åbenbares den lysere kerne i metallet og giver en flot og dynamisk kontrast.

DIE CUT - FIGURSKÅREDE KORT

Ikke alene kan vi skære gennem stålet. Vi kan også ændre formen på selve kortet ved at skære metal væk fra omkredsen, så længe den ønskede form passer inden for dimensionerne på et standardkort. Dette gør at kortet kan tilpasses alle formål og brancher.

FLERE TYKKELSER

Alle vores metalkort kan vælges i tykkelser fra 0,2 mm og helt op til 1 mm tykkelse. Vi har valgt at køre med 0,4 mm som standard og vi anbefaler denne tykkelse til langt de fleste typer kort og formål. Kortene er yderst holdbare og passer samtidig i en kreditkort lomme.

  1. Stålet overfladebehandles så den ønskede struktur opnåes.

  2. Tekst og grafik males kemisk væk fra kortet ved først at påføre en fotoresistiv film på metaloverfladen og udsætte stålet for syre.

  3. Når overfladen af ​​det rustfrie stål er blevet ætset væk, er materialets lysere kerne udsat for at sikre kontrast og læsbarhed.

  4. Præcisionsafskæringer opnås ved at ætse i samme position på forsiden og bagsiden af ​​det rustfrie stål, indtil de to områder mødes og danner et hul.

MULIGHEDER & TILVALG

Du har mange muligheder, for at skræddersy dine kort, så de passer til netop dine behov og det udtryk du ønsker. Få et overblik nedenfor.

GENNEMSKÆRING

LAV FLOTTE UDSKÆRINGER I KORTET

GRAVERING & ETCH

VÆLG MED ELLER UDEN FARVE

FREMHÆVEDE BOGSTAVER

DU KAN OGSÅ FREMHÆVE LOGO & GRAFIK

SPOT- & PANTONE FARVE

VI KAN TRYKKE & GRAVERE ALLE FARVER

MAGNETSTRIBE

HICO / LOCO – LEVERES KODET ELL. UKODET

KONTAKT CHIP

LEVERES KODET ELL. UKODET

QR KODE

OGSÅ SOM VARIABEL DATA

STREGKODE

OGSÅ SOM VARIABEL DATA

NUMMERERING

STEMPLET • TRYKT • GRAVERET

3M KLÆB

KAN TILPASSES ALLE FORMER & MÅL

SIGNATUR PANEL

BESTEM SELV PLACERING & MÅL

UV-LAK

PARTIEL LAK / VANDMÆRKE

MAGNET

MAGNET KAN TILPASSES I STØRRELSE

SKRABEFELT

LAV DINE EGNE KONKURRENCER

DIE CUT / KANTSKÆRING

LAV KORTET I HVILKEN SOM HELST FORM

DESIGN SERVICE

Vi tilbyder design service til alle kunder, der ikke har mulighed for at lave
og levere sit eget design. Når vi har haft dialog med dig og indsamlet den nødvendige
information filer fra dig, sammensætter vores designteam et første udkast til korrektur.
Vi opretter et fotorealistisk digitalt mockup, som viser hvordan kortet ville se ud, når det er
produceret. Igennem processen justerer vi designet på kortet via den feedback
vi modtager fra dig, indtil du er 100% tilfreds med layoutet på dine nye kort