En god webløsning er vejen til succes.

On July 10th, 2011, posted in: Blog by 0 Comment

DENNE GANG TAGER VI FAT PÅ HJEMMESIDER FRA DE BESØGENDES PERSPEKTIV: HVAD FORVENTER DE AF DIN HJEMMESIDE OG HVORDAN FÅR VI DEM TIL AT KOMME IGEN.

 

Selvom flere og flere mennesker bruger internettet daglig, er en stor del af dem blevet langt mere kræsne. At give brugerne, hvad de ønsker, er nøglen til succes med din online-forretning.

1. Nem navigation og brug

Der er intet mere irriterende for en besøgende ikke at kunne finde rundt på en hjemmeside. Når nogen er på udkig efter noget på din hjemmeside, vil de scanne fra venstre mod højre og hurtigt gennem punkt 1, 2 og 3. Hvis dine besøgende ikke hurtigt kan finde præcis hvad de leder efter vil de hurtigt forlade den, for aldrig at vende tilbage. Det er, hvad der kaldes en tabt mulighed.

2. Klar og informativt indhold

Hvis nogen læser teksten på din side og er forvirret over det budskab dit websted forsøger at komme med, vil du i sidste ende undlader at konvertere dem til en kunde. På internettet, er information mest værdsat. Præsentere oplysningerne på en måde, der er effektivt og kommunikerer dine budskaber til din målgruppe, om det er et produkt eller tjeneste. Brug direkte sprog og beskrivende titler, så der ikke kun er dine besøgende på samme side som dig, men også at sikre, at søgemaskinerne samle op på, hvad du er ved.

3. Entydighed

At have en forskel fra andre hjemmesider har store fordele for både dig og the world wide web som helhed. Ligesom i den virkelige verden erhvervslivet, hvad adskiller dig fra mængden det er en lang og tung vej at overbevise dine besøgende til at beskæftige sig med dig i stedet for din konkurenter. At have en unikt webløsning giver din virksomhed en ægte nærvær, i modsætning til blot at vælge en generisk skabelon fra en templateside og placere dit logo på den. Dit websted bør stadig være enkel, men udseendet og fornemmelsen skal skabe et unikt indtryk af, at du er en professionel virksomhed, der skiller sig ud fra de andre.

4. Sikkerhed

Hvis du har en webshop, eller endda et websted for at generere kundeemner via formularafsendelse, du er nødt til at tage de nødvendige skridt til at sikre, at uanset hvad dine vigtige data indgives af dine besøgende ikke vil falde i de forkerte hænder.

Det første skridt til at beskytte dine besøgendes oplysninger er at få et SSL certifikat. Alle sider, der indeholder formularer skal bruge den sikrede URL, der begynder med https, i stedet for http, således at en hængelås vises i nederste højre hjørne af den besøgendes webbrowser. Hvis du har et betalingssystem, træffes alle nødvendige forholdsregler for at sikre dit website mod hackere.

Hvis du vil tage skridt til at beskytte dine kunder mod bedrageri og gøre dit websted sikker, skal du infomere dine kunder om det. Sæt en besked på din sikre sider eller endda din startside til at infomere dine kunder, at dit websted er sikkert. Udgive en privacy policy og et vilkår og betingelser. Der er ikke nogen grund til ikke at være gennemsigtig og oprigtig med dine kunder om, hvordan du betjener din webshop, altså medmindre du er en svindler.

5. kontaktoplysninger er vigtige.

En masse af virksomheder på internettet har en tendens til at skjule deres kontaktoplysninger. Disse websites er normalt, og bør betragtes som mistænkelige. Kun de mest tåbeligt tillidsfulde enkelte ville give penge til en hjemmeside uden kontakt detaljer og så forvente levering på, hvad der er lovet.

Hvis du forventer at have en troværdighed hos dine besøgende, skal du overbevise dem, hvem du er, og at du vil reagere på deres henvendelser hurtigt som muligt. Jo flere kontaktoplysninger jo bedre. Hvis du ikke har en fysisk adresse, kan du overveje at have en live chat service til kunder på dit websted altid godt at være til stede. Registreringsnummer på din kontakt side er også en god måde for folk at bekræfte din legitimitet.

Husk, at jo længere tid du er om at reagere på en forespørgsel, jo større chance for, at det vil mislykkes at få denne person som kunde. Det er nemt at glemme, at du har at gøre med mennesker med håb og frygt. Jo mere du behandler dine besøgende som mennesker, jo mere vil de værdsætte det, og de kan gøre gengæld ved at sprede ordet både online og offline om din virksomhed.

 

ReklameZonen

Vi leverer brugervenligt webdesign i Danmark, ved hjælp af cms teknologier og design, der giver din virksomhed en unik online-tilstedeværelse, der gør at du skille dig ud fra dine konkurrenter. Kontakt ReklameZonen for en gratis konsultation og tilbud på din næste hjemmeside.

 


[top]
Leave a Reply