Emballage

Vi kan hjælpe dig med alt i emballage, uanset om det gælder typen, layoutet eller designet på emballagen. Kort sagt, så sørger vi for at både branding og emballage typen modsvarer dine behov.

Når vi taler om emballage, så er det vigtigt vi taler åbent om hvilke faktorer emballagen skal indeholde og udsættes for. Er det farligt gods? skrøbelige genstande? temperatur følsomt indhold, som skal holdes køligt? Spiller vejrforhold ind – emballagen skal måske fra et koldt sted til et land hvor der er varmt og fugtigt?

Alle faktorerne tager vi højde for og sørger for du får den helt rigtige emballage – samtidig med den ser godt ud og overholder alle internationale standarder.

 • Eksportemballage
 • Støddæmpende indlæg
 • Kølekasser og køleelementer
 • Diagnostiske prøver
 • Emballagetilbehør
 • Farligt gods-emballage
 • Rustbeskyttelse
 • Pappaller og papstrøer
 • Pap på træpaller og træstrøer
 • Plastemballage
 • Bølgeplast
 • Heavy Duty Bølgepap
 • Flyttekasser
 • Farligt gods etiketter

Råvarer

 At finde den helt rigtige eksportemballage kan til tider være lidt af en udfordring, men med disse kraftige og vejrbestandige Heavy Duty bølgepapkvaliteter, er alle dine varer og produkter effektivt beskyttet mod stød, slag og vejr. Heavy Duty bølgepap fås i 9 til 15 mm’s tykkelser og er opbygget i enten 2 eller 3 lags bølgepap.

egenskaber

  Heavy Duty kvaliteterne har sublime vandafvisende egenskaber. Det er pga. det yderste lag i pappen der er en Hydrokraftliner, som forefindes på udvalgte kvaliteter. Den er lavet af helt nye træfibre og er kemisk behandlet i selve produktionen af papirmassen. Limningen mellem liner og bølge er vandfast. Det betyder at bølgepappen ikke går i opløsning som almindeligt pap oftest gør når det bliver udsat for kondens eller fugtige miljøer . Kvaliteterne er også kendt for sine imponerende stabel- og gennembruds-styrker. En 1 x 1 x 1 meter stor kasse, i 15 mm 3-lags kvalitet Ancore 1200, kan nemt bære 3-4 ton!

Udvalg

 Her fås som standard 6 Heavy Duty-kvaliteter og en række andre kvaliteter lige derunder, så mulighederne er mangfoldige og vi kan med garanti finde en kvalitet som også passer til dit behov.Heavy Duty kvaliteterne må simpelthen opleves! Vi sender gerne en prøvekasse til dig før du træffer en beslutning og kassen kan du så mishandle i fred og ro. Smid den udenfor i nogle dage, boks lidt på den eller kast den ned fra altanen. Husk at din nuværende emballage samme behandlign og sammenlign så resultatet!

Klar til levering

 Kasserne bliver leveret plano og som i regelen i ét stykke afhængig af model, liggende fuldt beskyttet på en palle, indtil de skal tages i brug.Det er fuldt muligt at lave tryk på kasserne. Hvad enten du vælger stempeltryk, silketryk eller flexotryk, så er du altid sikret vi udarbejder et præsentabelt udseende til dine transport- og eksportforsendelser. 

Færdig emballage

 Efter en lynhurtig pakkeproces lukkes kassen med tape og med en imponerende stabelstyrke på op til 3-4 ton ved du med sikkerhed at kasserne kan holde til håndteringen frem til din kunde og naturligvis videre til en evt. slutbruger. Kasserne kan sendes alene som stykgods eller i kombination med en palle, fx af Heavy Duty bølgepap eller en plastpalle. 

Ny lettere HD-kvalitet

 En ny-udviklet og lettere kvalitet, Bicore 2,90 BC, til eksportforsendelser er nu tilgængelig. Den er kraftigere end almindelig bølgepap, men lettere end den eksisterende HD kvalitet. Med Bicore 2,90 BC får du yderst konkurrencedygtig kvalitet til rigtig gode priser. Den lagerføres i 3 størrelser: hel-, halv- og kvartpalle.