Attraktivt logo design

On April 3rd, 2011, posted in: Blog by 0 Comment

Fra logo til succes

For at gøre dit logo til en stor succes, skal du gøre det godt. Det vil sige, lettere sagt end gjort. Du har ret, at det ikke er så let at skabe et attraktivt logo design. Der er en masse ting, som du er nødt til at overveje, inden du kan afslutte din virksomheds logo.

Lad os nu diskutere nogle af de væsentlige faktorer, at dit logo design skal have:

Logoets kvalitet farver:

Farvesætningen af dit logo skal være iorden. Brug en god kombination af to farver. Du må ikke bruge en masse farver til dit logo det skal jo også se godt ud i sort og hvid. Du bliver nødt til at prøve forskellige kombinationer inden færdiggørelsen af ​​de rigtige farver til dit logo. Så vær tålmodig, når du undersøger forskellige farver og kombinationer.

Design & inspiration er en vigtig del af logoets mange attributter

Et logo identitet indeholder mange af de attributter, som bidrager til “Know-Like-Trust” faktor, på følgende måder:

Kender – Et kreativt udformede sæt materialer vil få dig til at skille sig ud inden for dit område. Symbolsk konstrueret materialer, hvor grafikken er designet til at kommunikere og fortælle din historie, kan føre til, at udsigtens følelse af, at de forstår, hvem du er og hvad du gør, hjælper dem til at danne en forbindelse med dig og din virksomhed.

Gennem den konsekvente gentagen brug af et logo understøtter de visuelle elementer i dit marketingmateriale, folk vil føle som om de “kender” dig og din virksomhed, selvom du aldrig har mødt dem ansigt til ansigt.

Ligesom – Hvis man ser på en virksomheds materialer, og du kan lide deres udseende, ville du sikkert finde det lettere at kunne lide både virksomheds ejeren og har lyst til at gøre forretninger med dem. Et logo med et ikon knyttet til dit firma navn, kan også gøre at din virksomhed virker mere imødekommende, venlig og sjov. Cartoon logoer er yderst effektive i denne egenskab, men ikke hensigtsmæssigt for alle erhverv.
Du kan også skabe en følelse af kompatibilitet gennem klar information i din designet materialer, både i den type oplysninger, du giver og den måde, at det er lagt ud på og præsenteret. Mennesker kan lide at læse tekst, der er ligetil og godt skrevet.

Få lidt inspiration til logo design

Logoets layout:

I en verden af logo design, er enkelhed noget, der stadig ses. Du er nødt til at holde dit logo så simpelt som muligt. Hvis du tror, at kun et kompleks logo vil gøre dig til at se attraktive ud så er din opfattelse  helt forkert. Kig på logoer som Nike, Toyota, Honda og Target, De er enkle og mindeværdige logoer.

"metal business card"

ReklameZonen Et gennemtænkt logo er vejen til succes

 

Få dit logo på vores fantastiske Metal Visitkort og få mere succes!

Gør din virksomhed Fremtrædende:

Dit logo skal fortælle, hvad din virksomhed handler om. Efter alt, er det ansigtet af din virksomhed,. Det bør klart fortælle seerne, hvad slags virksomhed, du kører. Lad dem ikke gætte om din virksomhed, guide dem i stedet.

Disse tips vil hjælpe dig med at oprette en top kvalitet logo design til din virksomhed eller lad ReklameZonen designe et professionelt logo for dig – vi ved hvad laver og snakker om. se cases

læs mere om logo design og identitet

 

 

 


[top]
Leave a Reply