Om os

from on Vimeo.

Leder du efter et bureau, der tør at gå nye veje og hvis hjerter banker for det de gør? Har du brug for branding eksperter, der er kreative, erfarne, lydhøre, og med mod på at sige “det ka’ vi godt klare”.

Differentier dig fra dine konkurrenter ved at hyre et  bureau , der har engagement og vilje. Hvis du gør dette, har du allerede fjernet 92% af alle useriøse “agenturer” fra din liste. Dernæst kræver det, at navnet på døren har en puls. Nu har du udslettet mere end halvdelen af resten. Vi overdriver slet ikke! ReklameZonen kan være den bedste partner for dig.

Vi har optimeret vores kompetencer siden 1998, der bygger på forretning for kunder i næsten alle kategorier, hjælper dem med synlighed, differentiering, og relevans. Men måske du foretrækker at beskæftige dig med alt muligt andet? Men husk – dine kundeemner har tilpasset sig nye informationskilder, så de aktivt ignorerer alle dine “salgsbeskeder”. Hej iPod, farvel radio. Hej Google, farvel trykte telefonbøger. Hej Facebook, farvel netværks klub. Kunder vil ikke snakke med din telefonsvarer, eller reagere på dit brev, eller fiske dig ud af et eller andet spam filter, fordi de sikkert er ligeglade – de kan gøre købs beslutninger på grundlag af deres egen søge kriterier på google – og når de kriterier er gode, så er kunden klar. De ønsker at finde, ikke findes. Købere, der ikke er sælgere, har kontrol og styring af transaktionerne til dig.

Vi har også tilpasset og udviklet vores virksomhed til at være et målrettet reklame- og branding bureau. Reklame er en taktik, ikke kun en strategi – og faldende publikum til de traditionelle medier gør annoncer mindre omkostningseffektive år efter år (avis læsere under 30 er nu sjældne). Alle mærker der brander ved hjælp af 100% “push” markedsføring, fordi “det er den måde, vi altid har gjort det” er en truet art. Du skal tilpasse dig? Selvfølgelig! Reglerne er ændret, redskaberne har ændret sig og budgetter kan ikke gå til spilde på forældede taktikker som enbart trykte brochurer eller at forlade sig på De Gule Sider. Vi kan hjælpe dig med at udvikle dig. Opkald! ReklameZonen har den enkleste og mest dybtfølte Mission Statement du nogensinde vil se: Vi vil udvikle synlig, effektiv, differentieret mærkebranding til at opbygge shareholder value for kunderne, langsigtede relationer til os, overskud for os begge og vi vil alle have det sjovt i processen. Vi er et kreativt og konstant nytænkende reklame- og branding bureau, som tjener både iværksættere, voksende organisationer og store multinationale virksomheder. Vi hjælper med at udvide deres markeder ved at integrere ny teknologi med traditionelle medier. Vi har skaber alt in-house, har samarbejde med flere generationer kreative medarbejdere, der omfatter tekstforfattere, designere og marketing specialister. Det betyder, at vi har flere folk på hånd med forskellige stilarter for at give vores kunder flere valgmuligheder og bedre gennemførelse af deres planer.

Ting vi gør Inhouse

Branding, at gøre vores kunder synlige, differentieret og relevante. Dette går langt ud over de “reklamebureau” færdigheder, som man kender det fra gamle tider. I dag, har kunderne brug for mange flere discipliner:

  • Virksomheds navngivning og produktets navngivning
  • Logoer, branding og corporate identity
  • Reklame (alle medier, gamle og nye)
  • Grafisk design (emballage, messer, skilte og alt det midt i mellem)
  • Webdesign og programmering (Designere og programmering er in-house)
  • Marketing og kommunikation (sikkerhed, salgsværktøjer)
  • Betalt søgning (pay-per-click program design / kreative / målekriterier / forvaltning)
  • Public relations og event marketing
  • SEO (Stuff du aldrig har lært på universitet)

Ting vi outsourcer til betroede alliancepartnere

Broadcast-medier forhandler og køb
Forskning, kvantitativ og kvalitativ
Rotationstryk af brochurer o.lign.

Hvem?

Hovederne bag ReklameZonen og dets ideer har tilsammen over 28 års erfaring i reklame- og grafisk branche, er kendt for at være eminente design og branding guru’er med sprudlende energi og masser af kreative ideer.

Hvad?

Vores kunder får disciplineret kreativitet og strategisk branding, herunder print, broadcast, hjemmesider, firma navngivning (hallo, det er vi gode til!), design, søgemaskine markedsføring, sociale medie råd … koordinering af alle strategiske og praktiske marketing discipliner, samt  aktivt optimeret mærke implementering.

Kort historie gjort kort, vi gør at kundernes kasseapparater ringer.

Hvorfor?

De fleste mission statements er bedøvende vaskeri lister med løfter, som ingen tager alvorligt. Udvalgt skrevet bafflegab. Nogle undgår enda ordet “overskud”, selvom det er deres livsnerve. Din organisation har sandsynligvis også sådan en, right? -Men vores mission er klokkeklar … og vi mener det vi siger.

Og så har vi en kursus ekspert der vil oplyse og forbløffe din gruppe og få mere salg ud af dit team.

Være synlige. Differentieret. Uopsættelig. Det er tre måder branding kan hjælpe dig knuse konkurrenterne. Ønsker du at komme der? Vi vil med vores kursus give en inspirerende blanding af humor og ‘street-fighter’ praktiske råd, samtidig med vi renoverer din virksomhed med vores utraditionelle og fornyende branding metoder.

Hvordan gør vi det?

Hvis du er en potentiel kunde, vil du nyde at få besøg af os. Ring eller skriv til os, så rykker vi ud.